Nykyisessä lounas yrityksessäni käy useita asiakkaita omineen ruokavalioineen ja allergioineen.
Välillä päätäni vaivaa kasvisruuat kun itse olen pulska lihansyöjä.
Tässä eräänä lounashetkenä olin selvinpäin kirjoittanut lounaslistalle juurespihvit... ok muuten mutta se yksi munaton asiakas....
Tuijotin 2sekunttia blenderiä ja totesin kaverille että näin mä tän selvitän.
- Höyrytettyjä hiukan napakoita juureksia blenderiin ilman nestettä! noin 1L (n1,5kg)
- 1dl rypsiöljyä
- 1tl curry
- 1tl suola
- 1tl kanelia
- 1rkl sokeria
- 1dl hienoa riisijauhoa
- 1tl valkosipulimurskaa
- puolikas sipuli
kansikiinni ja kone käyntiin...
Tuloksena pitäisi olla jäykähkö pursotettava massa ja jos ei ole niin lisää riisijauhoa ja jos liian jäykkä lisää öljyä :)
massa pursotin pussiin ja pellille pursottamaan noin 1cm paksuisia ja 7cm halkaisijaltaan olevia pihvejä.
Roiskaukset oliiviöljyä pintaan ja kurpitsan siemeniä koristeeksi
uuniin kiertoilmalla 180c +20 min , kokeile paistoa lopussa haarukalla nostaen pitäisi pysyä kasassa.
Oli muuten sitten hyviä vaikka itse pekonista tykkäänkin. Tuohon jos haluaisi nostaa lihansyöjän hymyn suu pieliin lisäisi pekoni rouhetta kurpitsan siemenien sijasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti